Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


MAHAR KE SYURGA
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
MAHAR SYURGA
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 1-Nov-2013 18:49
MAHAR KE SYURGA
Sebuah buku penulisan pertama Wanji Aswandi yang diterbitkan oleh SENI SURI JAWI untuk tatapan umum. Setelah sekian lama beliau menjadikan wadah lisan dan penulisan kecil alam maya di dalam setiap penyampaiannya, akhirnya beliau bersetuju untuk menulis naskah ini atas permintaan dan dorongan para sejiwa serta para sahabat.

Buku ini mengandungi perkongsia pengisian pengalaman “Sufi Kehidupan – Anak Jawi’ yang terbahagi kepada lima bab utama iaitu, Cacatan Kecil, Mutiara Pengalaman, Pedoman Kehidupan, Kesenian Fitrah dan Puisi, melengkapi asasnya sebuah kehidupan manusiawi dari sudut yang sangat jarang diperbahaskan. Dan sudah pasti ianya digarap nipis, sesuai mengikut kefahaman kebanyakkan orang yang membacanya.

Seperti dalam kata-kata beliau: “..Sebuah buku, bukanlah keseluruhan dari apa yang ada pada seorang penulis. Namun ianya bisa saja menjadi sebuah jambatan untuk pembacanya dapat keluar dan menyeberangi sebuah jurang pemikiran dan perasaan dari tempat di mana ia berada. Sebua buku itu tidak lain hanya sekadar untuk – MENYAMPAIKAN..”
- SENI SURI JAWI –

MAKLUMAT BUKU:

Judul: MAHAR KE SYURGA
Pengarang: Wanji Aswandi
New Hb 260 pp.
Subjects: Islam, Religion
ISBN: 9789671179905
Penerbit: SENI SURI JAWI
Tahun terbit: 2013
Harga: RM25.00*
*tidak termasuk kos penghantaran

Cara membeli;

1. Pls SMS 0122290944 (Type <MAHAR KE SYURGA>)
2. Selepas mendapat pengesahan daripada sms anda, bayaran dilakukan melalui maybank2u.com atau Maybank Kawanku ke akaun Faisal bin Mustaffa (MBB 114179439605)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016