Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


AIR
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
AIR
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 5-Apr-2014 03:16
AIR
SINOPSIS

(Air itulah ungkapan yang boleh aku kongsi dengan korang ni yang masih muda, mentah dan bergetah... Air boleh menghidupkan malah boleh juga mematikan sesuatu kehidupan. Sumber air yang boleh kita dapat macam air hujan, mata air, air terjun, laut, perigi dan banyak lagi. Tapi air juga boleh diaplikasikan kepada rasa dan nikmatnya berbeza-beza seperti teh tarik, coke, pepsi, beer, wine, liquor dan sebagainya. Dari halal hingga ke haram pembikinannyaatau sebagainya. Dari sudut jenamanya pula, manusia tak pernah putus-putus menciptanya. Namun apa yang aku nak sharing ni adalah air semulajadi dan penghasilannya amat menakjubkan sehingga nikmatnya sangat menghairahkan, memenatkan, menjijikkan dan ada yang mengerikan. Malah ada kesan daripadanya boleh menjadikan kita berani, kuat, pemarah, hilang kawalan dan sebagainya. Inilah kehidupan manusia sama seperti air tiada bentuk, tiada warna, tiada rasa tapi boleh diadaptasi. Semoga anda semua memahami maksud tersurat mahupun tersirat yang selama ini menjadi pemerhatian dalam hidupku. Kini aku kongsikan dengan semua orang tanpa rasa segan silu kerana hidupku umpama AIR).

MAKLUMAT BUKU

Judul: Air
Author/Editor: Miezal Abbasy
Subjects: Novel
Pages: 206
ISBN: 9789671246900
Publisher: MHZ Press
Published: 2014
Harga : RM20.00*
*tidak termasuk kos penghantaran

Cara membeli;

1. Pls SMS 0122290944 (Type <air>)
2. Selepas mendapat pengesahan daripada sms anda, bayaran dilakukan melalui maybank2u.com atau Maybank Kawanku ke akaun Faisal bin Mustaffa (MBB 114179439605)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016